Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: H ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook μετά τον χαμό της Μαλένας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ αναμένεται η απολογία της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια, σήμερα Δευτέρα στις 12.00.

ειδησεισ

Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές και διαδέχονται η μία την άλλη.

Μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook προβληματίζει και εγείρει ερωτήματα. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η 33χρονη δημοσιεύει μια φωτογραφία απο το μνήμα της γιαγιάς της και το συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα… Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς…»

Πληροφορίες για εκταφή εντός της ημέρας της Τζωρτζίνας – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ενδεχομένως εντός και των επόμενων ωρών θα πραγματοποιηθεί η εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας καθώς οι αρχές αναζητούν το τάμπλετ το οποίο έθαψε μαζί με το παιδί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η εντολή για εκταφή για της Τζωρτζίνας έχει δοθεί και αυτό που εκκρεμεί είναι το πότε θα εκτελεστεί.

Συγκεκριμένα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο