Η viral «γιαγιά του TikTok» που μοιράζει απλόχερα αγάπη – «Με κάνει να νιώθω όμορφα όλο αυτό»

Παρόλο που το TikTok είναι δημοφιλές στις μικρότερες ηλικίες, η Φώτη Μποέχεχερ Αθανασιάδου κατάφερε να γίνει viral σε αυτό, μέσα από την αγάπη που μοιράζει απλόχερα στους ακολούθους της. Η αποκαλούμενη και ως «γιαγιά του TikTok», έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 124.000 ακολούθους, ενώ ανεβάζει καθημερινά βίντεο, στα οποία είτε δείχνει τα αριστουργήματα που φτιάχνει, καθώς είναι μοδίστρα, είτε μιλά με όσους την παρακολουθούν.

Η «γιαγιά Φώτη» βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «ώρα Θερινή» της ΕΡΤ, όπου μίλησε για το ταξίδι της στο TikTok. Η κυρία Φώτη ανέφερε πως για χρόνια ζούσε στην Ελβετία, όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στο TikTok. «Ήταν ένα παιχνίδι με τον ανιψιό μου, αλλά η φιλοσοφία πίσω από αυτό ξεκίνησε από την μητέρα μου. Όταν, κατά διαστήματα, με επισκεπτόταν, καταλάβαμε ότι ο κόσμος χρειάζεται μια “γιαγιά“. Έναν άνθρωπο που να έχει έναν όμορφο κύκλο ζωής, χωρίς απωθημένα, να έχει αγάπη, χρόνο, υπομονή και θέληση», ανέφερε η ίδια, μιλώντας για το πώς της βγήκε το όνομα «γιαγιά του TikTok».

Σε ό,τι αφορά το τι της προσφέρει η ενασχόλησή της με το TikTok, η κυρία Φώτη είπε πως «χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί έχω γνωρίσει πολύ κόσμο μέσα από αυτό, κάποιους και προσωπικά. Με κάνει να νιώθω…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο