Η Valve επανασχεδιάζει την εφαρμογή Steam για κινητά

(Credit: Getty Images/NurPhoto)

Η Valve αποφάσισε να μας υπενθυμίσει την εφαρμογή Steam για κινητά, με έναν πλήρη επανασχεδιασμό και την πρώτη σημαντική ενημέρωση χαρακτηριστικών της εφαρμογής από το 2015.

Η εταιρεία αναφέρει το πόσο ξεπερασμένη ήταν η παλιά εφαρμογή, ενώ τώρα χρησιμοποιεί ένα νέο πλαίσιο και ο σχεδιασμός έχει αναθεωρηθεί για μία πιο μοντέρνα εμφάνιση. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, περιμένουμε ένα συνδυασμό παλιού και νέου. Η δυνατότητα περιήγησης σε παιχνίδια στο κατάστημα, λήψης κωδικών Steam Guard και επιβεβαίωσης συναλλαγών, παραμένει διαθέσιμη. Πλέον υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης χρησιμοποιώντας έναν QR κωδικό, υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις λογαριασμών, εμφανίζει πιο έξυπνες ειδοποιήσεις και η Βιβλιοθήκη έχει βελτιωθεί.

Η Valve δεν είναι ακόμα έτοιμη να μοιραστεί τη νέα εφαρμογή με όλους, επομένως επέλεξε μια έκδοση beta, για την παροχή σχολίων και να δει πώς αποδέχονται οι χρήστες τα νέα χαρακτηριστικά. Η ομάδα φαίνεται όμως να ανησυχεί για το πόσα διαφορετικά τηλέφωνα και tablets χρειάζεται να υποστηρίξει.

Η εταιρεία ζητά από τους παίκτες που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή Steam να εγγραφούν στην beta έκδοση. Για…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο