Η TikToker με το μούσι που πουλάει φωτογραφίες της στο OnlyFans

Οι τρίχες στο πρόσωπο αντιμετωπίζονται συνήθως ως πονοκέφαλος από τις γυναίκες, που θεωρούν ότι πρέπει κάθε τόσο να κάνουν άλλη μία αποτρίχωση. Μια TikToker όμως έχει άλλη άποψη και αποδέχεται την τριχοφυΐα στο πρόσωπό της, έχοντας πλέον ένα χαρακτηριστικό μούσι.

Η @PeekabooPumpkin, η οποία έχει περισσότερους από 50.000 followers στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει ότι υπάρχουν άντρες που λατρεύουν τις τρίχες στο πηγούνι της και ότι της ζητούν διαρκώς να βγουν ραντεβού μαζί της. Η influencer έχει δημιουργήσει μάλιστα και τη δική της σελίδα στην πλατφόρμα OnlyFans, οποία απευθύνεται σε όσους έχουν φετίχ με την τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

Για 12 δολάρια τον μήνα, κάποιος έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο της γυναίκας που παίζει με το μούσι της, σύμφωνα με τη NY Post. «Τριχωτές μεγάλες όμορφες γυναίκες», αναφέρει στη σελίδα της στο OnlyFans.

Η 36χρονη, η οποία δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα, δεν είχε πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση, αποκαλύπτοντας στους followers της στο TikTok ότι χρειάστηκε «σκληρή δουλειά» για να μάθει να αγαπάει την εμφάνισή της.

Η @PeekabooPumpkin ότι έχει διαγνωστεί με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS), το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη τριχοφυΐα, λόγω των αυξημένων επιπέδων της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνη.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο