Η Samsung φέρνει το Light mode στα Galaxy S23

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να αυξάνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας των Galaxy S23 και S23+. Πιο συγκεκριμένα, το vanilla αναμένεται να φτάσει στα 3.900 mAh και το μοντέλο plus στα 4.700 mAh. Όσο για το Ultra, αυτό διατηρεί τη χωρητικότητα του προκατόχου του στα 5.000 mAh. Αλλά η Samsung έχει βρει τον τρόπο να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και αυτός είναι το Light Mode.

Η λειτουργία μας συστήθηκε με τα νέα foldables της εταιρείας νωρίτερα φέτος και χρησιμεύει ως εναλλακτική λύση στην τυπική λειτουργία. Δίνει προτεραιότητα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στο να μην ανεβάζει θερμοκρασία έναντι της απόλυτης απόδοσης.

Σύμφωνα με τον διάσημο leaker Ice Universe, η πτώση στην απόδοση θα είναι μέτρια ενώ η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας θα είναι σημαντική.

Το Light Mode δεν θα επηρεάσει την απόδοση στα παιχνίδια, καθώς το προφίλ απόδοσης για αυτά θα συνεχίσει να ελέγχεται από τις ξεχωριστές ρυθμίσεις του Game Booster όπως είναι τώρα.

Το νέο Snapdragon 8 Gen 2 δείχνει πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα, επομένως η αύξηση της απόδοσης από το νέο chipset μπορεί να εξισορροπήσει την επιβράδυνση που προκαλείται από το Light Mode.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο