Η Samsung αποκαλύπτει το συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI [IFA 2023]

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το νέο συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump στην IFA 2023 στο Βερολίνο.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Το μοντέλο βάζει τέλος στην ταλαιπωρία της μεταφοράς ρούχων από πλυντήριο σε στεγνωτήριο. Συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα πλύσης 25 κιλών με δυνατότητα στεγνώματος αντλίας θερμότητας 13 κιλών και υποστηρίζεται από έξυπνες λειτουργίες για μεγαλύτερη ευελιξία στους καταναλωτές.

«Ο πρώτος συνδυασμός πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ της Samsung με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump όχι μόνο διευκολύνει το πλύσιμο ρούχων παρέχοντας απρόσκοπτη μεταφορά φορτίου, αλλά εξοικονομεί επίσης χώρο», δήλωσε ο Junhwa Lee, EVP και Επικεφαλής της Ομάδας Εμπειρίας Πελατών. του κλάδου Digital Appliances Business στη Samsung Electronics. «Η εμπειρία πλυσίματος ρούχων μπορεί πλέον να είναι πιο ευχάριστη και πιο εύκολη, ενώ εξοικονομεί ενέργεια με τη λειτουργία AI Energy Mode στο SmartThings Energy».

Το μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν χώρο στα σπίτια τους, καθώς καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από την εγκατάσταση δύο μηχανών, καθώς μπορεί να ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο πλύσης σε ένα μηχάνημα. Ο απλός και επίπεδος σχεδιασμός του BESPOKE συνδυάζεται αρμονικά με τον εσωτερικό χώρο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο