Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη έγχρωμη E-Paper τηλεόραση

Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης InfoComm στο Λας Βέγκας, η Samsung ανακοίνωσε μια έγχρωμη τηλεόραση με Ε-Paper.

Πρόκειται για ένα λειτουργικό πρωτότυπο, αλλά από την όψη του είναι αρκετά κοντά στο στάδιο κυκλοφορίας.. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα έγχρωμο πάνελ οθόνης e-ink που έχει σχεδιαστεί για την προβολή διαφημίσεων ή PSA σε γραφεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής ή ακόμα και σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους.

Είναι μια τηλεόραση 32 ιντσών με ανάλυση QHD που μπορεί να εμφανίσει έως και 60.000 χρώματα. Έχει επίσης πάχος μόλις 17,9 χιλιοστά και ζυγίζει 2,9 κιλά χωρίς την μπαταρία.

Η ίδια η οθόνη δεν καταναλώνει ενέργεια όταν εμφανίζει μια στατική εικόνα αλλά χρειάζεται ρεύμα όταν αλλάζει το περιεχόμενο που προβάλλει στην οθόνη.

Μπορεί να το κάνει προμηθεύοντας προεγκατεστημένο περιεχόμενο στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 8 GB, αλλά μπορεί επίσης να συνδεθεί μέσω Bluetooth, Wi-FI και 2x υποδοχών USB-C. Το πλαίσιο γύρω από την τηλεόραση μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα και είναι συμβατό με βάσεις τοίχου VESA 200 x 200.

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την τηλεόραση με μια αποκλειστική εφαρμογή που μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το περιεχόμενο στην οθόνη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο