Η Samsung έπρεπε να βγάλει το iPhone 14 Pro Dynamic Island cutout όπως επέμενε η Apple

H Αpple κατάφερε να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της κατά την παρουσίαση της σειράς iPhone 14, με την προσθήκη του Dynamic Island στα Pro μοντέλα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια της εταιρείας να κάνει το γιγάντιο cutout της οθόνης OLED να εξυπηρετεί πραγματικά έναν χρήσιμο σκοπό. Εκτός από την αισθητική του πλευρά, φυσικά, καθώς η διακοπή Dynamic Island στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι λιγότερο ενοχλητική σε σύγκριση με την εγκοπή που φιλοξενήσει το Face ID.

Το Dynamic Island είναι ένα χαρακτηριστικό software και user interface αλλά το hardware στο οποίο βασίζετα ανήκει στη Samsung. H νοτιοκορεατική εταιρεία κατάφερε να παραδώσει στην Apple ένα πάνελ OLED της τελευταίας και φωτεινότερης γενιάς της με την απαιτούμενη ποιότητα και συνέπεια που απαιτούνταν.

Σύμφωνα με το κορεατικό The Elec, η Samsung αναγκάστηκε να διευρύνει τη μέθοδο εκτύπωσης inkjet προκειμένου να σφραγίσει τις άκρες της οθόνης της σειράς iPhone 14 Pro, έτσι ώστε να μην μπορεί να εισέλθει οξυγόνο ή υγρασία. Αντί να χρησιμοποιεί μόνο τη μέθοδο εναπόθεσης εκτύπωσης OLED inkjet κατά τη διαδικασία πλαστικοποίησης, όπως στη σειρά iPhone 13 ή στα iPhone 14 και 14 Plus, η Apple ζήτησε από τη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο