Η realme παρουσιάζει το C35 με κάμερα 50 MP

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε σήμερα επίσημα το πιο κομψό entry level smartphone, το realme C35. Όπως πάντα, η realme συνεχίζει να ασπάζεται την ιδέα του brandDARE TO LEAP, η οποία φέρνει πρωτοποριακά smartphones σε entry level στους νέους σε όλο τον κόσμο.

Άλμα σε άλλο επίπεδο με την Κάμερα 50MP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το realme C35 διαθέτει βασική κάμερα 50 MP επιπέδου flagship, ίδια με του GT2 Pro, με μεγάλη περιοχή και μεγάλο διάφραγμα f/1.8, επιτρέποντας την αποτύπωση περισσότερων λεπτομερειών στις φωτογραφίες και εύκολη πρόσβαση στους χρήστες για να τραβήξουν λήψεις υπερπαραγωγή. Επιπλέον, έχοντας ως στόχο να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία κάμερας, το realme C35 υιοθετεί f/2,8 ασπρόμαυρο για λήψεις πορτραίτου και f/2,4 macro προβολή έως και 4 cm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πιο κομψή σχεδίαση για Entry–level

Σχεδιασμένο για να είναι το πιο κομψό entry-level smartphone για το 2022, το realme C35 έρχεται με ένα νέο ορθογώνιο πλαίσιο τόσο λεπτό που φτάνει τα 8,1 mm, συνδυάζοντας οπτική εμπειρία με άνετη αίσθηση. Ως αποτέλεσμα, είναι το πιο λεπτό τηλέφωνο στην κατηγορία και η δυναμική λαμπερή σχεδίασή του το κάνει να φαίνεται φουτουριστικό και μοντέρνο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο