Η plus size influencer με τον αδύνατο σύντροφο και η απάντησή της στους «χοντροφοβικούς»

Η TikToker και plus size μοντέλο Lexie Lemon δεν δίνει καμία σημασία στα κακεντρεχή σχόλια που κριτικάρουν τη σχέση της με το λεπτότερο αγόρι της. Η Lexie Lemon, που είναι γεννημένη στη Νέα Ορλεάνη, διαθέτει πάνω από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και λατρεύει να μοιράζεται μαζί τους τις στιγμές που ζει με τον αγαπημένο της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεό της, όμως, η Lemon απαντά σε όλους όσους λένε πως δεν θα έπρεπε να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν ταιριάζει στις δικές της σωματικές αναλογίες, λέγοντάς της, έμμεσα, πως ο σύντροφός της δεν θα έπρεπε να είναι πιο αδύνατος από εκείνη. «Οι χοντροφοβικοί, όταν ένα plus size κορίτσι και ένας αδύνατος άντρας είναι ζευγάρι, “φρικάρουν“», έγραψε στο viral βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 900.000 προβολές.

«Κι όμως, αυτή είναι η αλήθεια», γράφει στη λεζάντα του στιγμιότυπου. Η ανάρτηση κατακλύστηκε με αγάπη στα σχόλια από τους ακολούθους της, με έναν να γράφει: «Οι άνθρωποι πραγματικά νομίζουν ότι είναι δουλειά τους να αποφασίζουν αν ένα ζευγάρι ταιριάζει».

«Είστε πολύ χαριτωμένοι μαζί», ανέφερε ένας χρήστης. Ένας άλλος πρόσθεσε υποστηρικτικά: «Δε βλέπω το πρόβλημα. Είστε απλά ένα ζευγάρι, ποιος…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο