Η Paris Hilton ξεφάντωσε στο Coachella και ο λαχανιασμένος της bodyguard γίνεται viral

Ένα βίντεο με τον σωματοφύλακα της Paris Hilton να την κυνηγάει καθώς χόρευε στο Coachella έχει γίνει viral στο TikTok. Στο κλιπ, η 41χρονη Hilton έμοιαζε με ουράνιο ον καθώς στριφογύριζε με ένα διάφανο φόρεμα στο μουσικό φεστιβάλ, και ενώ εκείνη έδειχνε να περνάει την καλύτερη στιγμή της ζωής της φτερουγίζοντας, ο ογκώδης σωματοφύλακάς της έδειχνε εξαντλημένος καθώς προσπαθούσε γρήγορα να την ακολουθήσει.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο σωματοφύλακας της Paris Hilton πρέπει να την κυνηγάει μέσα στη ζέστη της ερήμου καθώς εκείνη φεύγει είναι ξεκαρδιστικός», έγραψε ένας θαυμαστής στη λεζάντα του βίντεο.

Η πλούσια κληρονόμος ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο φεστιβάλ με ένα λαμπερό σακίδιο πλάτης, γυαλιά ηλίου και δύο κότσους στα μαλλιά της.

Η ίδια η DJ αναδημοσίευσε το κλιπ στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η λεζάντα ανέφερε: «είναι προπόνηση να συμβαδίζεις με τη βασίλισσα του sliv».

Αρκετοί θαυμαστές συνέρρευσαν στα σχόλια του βίντεο στο TikTok και το Instagram για να διακωμωδήσουν τον bodyguard, ο οποίος έμοιαζε περισσότερο με κουρασμένο συνοδό παρά με σωματοφύλακα.

«Είναι σαν ένας μπαμπάς και το μικρό του παιδί», έγραψε ένα άτομο στο Instagram.

«Είναι ο δικός της κόσμος, απλά ζούμε σε αυτόν», είπε ένα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο