Η Microsoft προσθέτει portrait mode στην εφαρμογή PowerPoint για iOS

(Credit: Microsoft)

Η Microsoft πρόσθεσε τη δυνατότητα δημιουργίας διαφανειών σε portrait mode μέσω του PowerPoint σε iOS.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε public beta για Office Insiders σε iPhone και iPad, που έχουν την Version 2.68 ή νεότερη.

«Με τη μετάβαση στη δημιουργία περιεχομένου μέσω κινητού, έχουμε ακούσει από πολλούς από εσάς ότι προτιμάτε το portrait mode,» έγραψε σε ένα blog post η Mobile Product Manager του PowerPoint, Ekta Dwivedy. «Με βάση το feedback σας, έχουμε προσθέσει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το portrait mode τόσο όταν δημιουργείτε όσο και όταν τροποποιείτε διαφάνειες.»

Για να χρησιμοποιηθεί η λειτουργία, οι Insiders μπορούν να ανοίξουν μία υπάρχουσα παρουσίαση ή να δημιουργήσουν μία καινούργια, να μεταβούν στην καρτέλα Home (iPhone) ή Design (iPad) για να βρουν την επιλογή Orientation (που κρύβεται πίσω από το Design menu σε iPhone). Από εκεί, πατάτε Portrait και οι διαφάνειες αλλάζουν προσανατολισμό από οριζόντιο σε κατακόρυφο.

Όπως υπογραμμίζει το Verge, το Portrait mode έχει γίνει δημοφιλές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία κατά κύριο λόγο λειτουργούν στην κατακόρυφη διάταξη των κινητών….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο