Η Microsoft βάζει περισσότερες διαφημίσεις στην εφαρμογή του Outlook

(Credit: Getty Images/NurPhoto)

Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του Outlook, πιθανότατα θα έχει παρατηρήσει ότι υπάρχουν περισσότερες διαφημίσεις, οι οποίες δυστυχώς έχουν την μορφή εισερχομένων email.

Σύμφωνα με το The Verge, η Microsoft έχει αυξήσει τον αριθμό των “ ads free” χρηστών του Outlook εδώ και λίγους μήνες. Εάν ενεργοποιήσετε τα “Εστιασμένα Εισερχόμενα” (Focus Inbox) τότε οι διαφημίσεις θα περιοριστούν. Βέβαια θα εξακολουθεί να υπάρχει μια καρτέλα “Άλλο” (Other), όπου θα περιέχει τα μηνύματα που το σύστημα δεν θεωρεί σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση, θα βλέπετε περισσότερες διαφημίσεις.

Αυτό είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς, για αυτό και η εταιρεία εμφανίζει τις συγκεκριμένες διαφημίσεις ως μηνύματα. Υπάρχει και μια ετικέτα που αναφέρει ότι πρόκειται για διαφήμιση, και αν πατήσετε επάνω της τότε μέσω του browser θα εμφανιστεί το περιεχόμενο της διαφήμισης.

Εννοείται πως αυτές οι διαφημίσεις-email δεν θα καταλήξουν ποτέ στα ανεπιθύμητα, ενώ η διαγραφή τους είναι απλώς προσωρινή. Ορισμένοι χρήστες του Outlook, όπως ο Nick Smith, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με αυτό.

Η Microsoft προσφέρει μια λύση στο πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε. Συγκεκριμένα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο