Η Kosmoride αποκαλύπτει την Silence στο Golden Hall

Αυτές τις ημέρες, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, μπορεί κάποιος να γνωρίσει από κοντά τα νέα τεχνολογικά δεδομένα της ηλεκτρικής μικροκινητικότητας, τα οποία υποδεχόμαστε πλέον και στη χώρα μας.

Με τα τρία ολοκαίνουργια ηλεκτρικά Silence scooters -τα οποία θα δείτε στο Golden Hall- η Ευρωπαϊκή εταιρεία μας αποκαλύπτει το όραμα και τη θέληση της για οικολογική, οικονομική, μα πάνω από όλα σύγχρονη μετακίνηση, στις πόλεις.

Πρόκειται για τα S01 PLUS  (5,6 kWh, γκρι χρώμα), και S01 CONNECTED (5,6 kWh, μαύρο χρώμα) αλλά και το S02 High Speed 6 STANDARD (5,6 kWh, πράσινο χρώμα).

Τα high tech Scooters μπορείτε να τα δείτε όλη ημέρα στο εμπορικό, αλλά και να τα επεξεργαστείτε μαζί τους  E-mobility Experts τις καθημερινές 17.00 με 21.00 και τα Σαββατοκύριακα 11.00 με 21.00.

Μαζί τους -παράλληλα- θα μάθετε πως -με πολύ απλές κινήσεις- μεταφέρετε την μπαταρία από το scooter (χάρη στις ενσωματωμένες ρόδες της) και την φορτίζεις σε απλή πρίζα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο… εστιατόριο. Χωρίς ειδικό φορτιστή, χωρίς κάποια εγκατάσταση. Τόσο απλά  

 

Η Kosmoride όμως δε σταματάει εδώ.
Θα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο