Η Huawei παρουσίασε το νέο λειτουργικό «HarmonyOS»

Μια σειρά νέων προϊόντων καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα για smartphone, το HarmonyOS, παρουσίασε σε παγκόσμια διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου η Huawei.

«Ένα για όλα και όλα για ένα. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι συνδεδεμένα και λειτουργούν έξυπνα και κανείς δεν μένει  ανεπηρέαστος», δήλωσε ο Richard Yu, Εκτελεστικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group . «Η κυκλοφορία του HarmonyOS και μια σειράς προϊόντων που τροφοδοτούνται από αυτό το πρωτοποριακό σύστημα είναι άλλο ένα παράδειγμα της αδιάκοπης προσπάθειάς μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στο μέλλον».

Ενώ στη καθημερινότητα μας συναντάμε  περισσότερες έξυπνες συσκευές από ποτέ, η εμπειρία που παρέχουν συχνά δεν είναι τόσο έξυπνη. Τα αυτόνομα συστήματα  τείνουν να περιπλέκουν τη διασύνδεση και τη λειτουργικότητα, κάτι  που τελικά οδηγεί σε μία όχι και τόσο ολοκληρωμένη εμπειρία.  Έτσι, το HarmonyOS έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτό  ακριβώς το πρόβλημα. Ως λειτουργικό σύστημα νέας  γενιάς για έξυπνες συσκευές, το HarmonyOS είναι μια κοινή γλώσσα με την  οποία διαφορετικές συσκευές  μπορούν να συνδέονται και να συνεργάζονται, παρέχοντας στους χρήστες πιο βολική, ομαλή και ασφαλή εμπειρία. Χρησιμοποιεί κατανεμημένη τεχνολογία για…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο