Η Google χρησιμοποιεί την AI για να βοηθήσει τους προγραμματιστές Android να γράφουν κώδικα, περιγραφές εφαρμογών

(Photo Illustration by Idrees Abbas/SOPA Images/LightRocket via Getty Image)

Για να βοηθήσει τους προγραμματιστές που μπορεί να χρειαστούν βοήθεια για να καταλήξουν σε συναρπαστικές περιγραφές εφαρμογών στο Google Play, η Google εισάγει μια λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη.

Η τεχνολογία μπορεί ουσιαστικά να συμπληρώσει τις περιγραφές που απαιτούνται για μια καταχώριση στο κατάστημα εφαρμογών και να καταλήξει σε προσαρμοσμένο κείμενο που προορίζεται να βοηθήσει στην προώθηση της εφαρμογής στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές.

“Πρόκειται για μια πειραματική λειτουργία που θα σας βοηθήσει να συντάξετε περιεχόμενο με λιγότερη προσπάθεια”, αναφέρει η Google στους προγραμματιστές. “Απλά ανοίξτε τον βοηθό μας για την τεχνητή νοημοσύνη, εισαγάγετε μερικές οδηγίες όπως το κοινό και το βασικό θέμα και θα δημιουργήσει ένα προσχέδιο που μπορείτε να επεξεργαστείτε, να απορρίψετε ή να χρησιμοποιήσετε”.

An example of the AI working

(Credit: Google)

Η λειτουργία προορίζεται για βοήθεια στη συγγραφή και δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει έναν ανθρώπινο συγγραφέα. Αποτελεί όμως μέρος της προσπάθειας της Google να χρησιμοποιήσει τεχνολογίες που μοιάζουν με το ChatGPT για να βοηθήσει τρίτους προγραμματιστές να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο