Η Edenred βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Mobile Excellence Awards

Silver Award στην κατηγορία “Food & Drink Mobile Applications” για την mobile εφαρμογή MyEdenred®️.

Άλλη μία διάκριση απέσπασε η Edenred στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards της BoussiasCommunications, όπου είχε την τιμή να βραβευθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, η Edenred απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία “Food & Drink Mobile Applications” για την εφαρμογή MyEdenred®️.

Μέσω των ενισχυμένων λειτουργιών της Mobile εφαρμογής MyEdenred®️, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, στοχεύει στην παροχή μίας απόλυτα self-service εμπειρίας με την ασφάλεια αλλά και την ευκολία χρήσης στο επίκεντρο των συναλλαγών και των υπηρεσιών της. Έτσι, η εφαρμογή MyEdenred®, διακρίθηκε για 3η συναπτή χρονιά στην κατηγορία της, ως επιβράβευση της διαρκούς της εξέλιξης.

Η εφαρμογή αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατόχων καρτών Edenredδιαθέτοντας πολλαπλές λειτουργίες. Από την απευθείας προσθήκη των καρτών στα ψηφιακά τους πορτοφόλια, την αυτόνομη διαχείριση 24/7 και των έλεγχο υπολοίπου και ιστορικού συναλλαγών μέχρι τις άμεσες ενημερώσεις με την πραγματοποίηση συναλλαγών και τον εύκολο εντοπισμό των συνεργαζόμενων καταστημάτων με πολλαπλές δυνατότητες αναζήτησης, η εφαρμογή MyEdenred® εξελίσσεται διαρκώς και είναι εδώ ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και τους χρήστες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην κατεύθυνση αυτή αποτελούν οι mobile πληρωμές με κάρτες Edenred, καθώς πλέον ο χρήστης έχει την δυνατότητα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο