Η Apple μπλοκάρει τη λειτουργία ChatGPT που σχεδιάστηκε για την εφαρμογή iOS BlueMail

(Photo Illustration by Pavlo Gonchar/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Η Apple είναι αρκετά επιφυλακτική με το ChatGPT όταν αυτό επιχειρεί να τρυπώσει στο App Store. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει απαγορεύσει σε μια εφαρμογή για iOS να ενσωματώσει την τεχνολογία του chatbot λόγω ανησυχιών ότι μπορεί να παράγει περιεχόμενο ακατάλληλο για νεαρούς χρήστες.

Η εφαρμογή του BlueMail θέλει να προσθέσει μια λειτουργία ChatGPT στην εφαρμογή της για iOS έτσι ώστε να βοηθήσει στους χρήστες να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία γραφής μηνυμάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Apple απέρριψε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μετά από εξέτασή του την περασμένη εβδομάδα.

“Η εφαρμογή σας περιλαμβάνει περιεχόμενο που παράγεται από τεχνητή νοημοσύνη αλλά δεν φαίνεται να περιέχει κάποιο φιλτράρισμα του περιεχομένου προς το παρόν”, όπως η είπε η εταιρεία στη BlueMail, σύμφωνα με αναφορές.

Ο πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει θέσει περιορισμό ηλικίας στη εφαρμογή για iOS από 4 ετών και πάνω, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχει ανεπιθύμητο κοινό. Από την άλλη, η Apple συμβούλευσε τη BlueMail να αυξήσει το όριο ηλικίας στα 17 έτη (ή υψηλότερα) για…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο