Η Apple μοιράζεται 10 χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για το iPhone

Η Apple μοιράστηκε πρόσφατα δέκα χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για χρήστες iPhone, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή τους και μαθαίνοντας στους νέους χρήστες του iPhone ορισμένες λειτουργίες που μπορεί να μην ήξεραν.

Το σχετικό βίντεο, διάρκειας κάτω των έξι λεπτών, δημοσιεύτηκε την ημέρα των Χριστουγέννων στο κανάλι Apple Support.

  1. Εάν πατήσετε παρατεταμένα ένα αντικείμενο μέσα σε μια φωτογραφία στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 16, μπορείτε να το πάρετε από τη φωτογραφία και να το τοποθετήσετε σε άλλη εφαρμογή.
  2. Η νέα οθόνη κλειδώματος στο iOS 16 επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν διαφορετικά στοιχεία, όπως το χρώμα και το στυλ της ώρας και της ημερομηνίας, να προσθέτουν widgets και πολλά άλλα.
  3. Στις Ρυθμίσεις -> Wi-Fi, μπορείτε να επιλέξετε ένα αποθηκευμένο σημείο πρόσβασης Wi-Fi για να ανακαλύψετε και να κάνετε copy-paste τον κωδικό πρόσβασής του.
  4. Εάν γράφετε συχνά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, όπως το email ή τη διεύθυνσή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αντικατάσταση κειμένου στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληκτρολόγιο -> Αντικατάσταση κειμένου.
  5. Εάν η μπαταρία σας εξαντλείται ή θέλετε να εξοικονομήσετε λίγη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν δεν θα έχετε πρόσβαση σε φορτιστή, μπορείτε να…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο