Η Apple δοκιμάζει την προσθήκη ειδήσεων στην εφαρμογή καιρός

Η Apple φέρεται να προσπαθεί να προσθέσει νέα για τον καιρό στην εφαρμογή καιρός που προέρχεται από την εφαρμογή Apple News. Εντοπίστηκε από όσους χρησιμοποιούν το iOS 16.2 Beta, προστέθηκε μια ενότητα μεταξύ της πρόβλεψης 10 ημερών και των ενδείξεων ποιότητας αέρα για ειδήσεις που σχετίζονται με τον καιρό.

Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τοπικές ιστορίες σχετικά με έντονες καιρικές διαταραχές όπως τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, χαλάζι, χιονοθύελλες και άλλα. Οι υπεύθυνοι δοκιμών beta σημειώνουν ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε μεγάλες πόλεις και σχετίζονται με τον καιρό που εμφανίστηκαν στις Ειδήσεις της Apple. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ενότητα ειδήσεων δεν θα εμφανιστεί εάν η κορυφαία είδηση ​​στο Apple News αφορά μια ειδοποίηση για σοβαρές καιρικές συνθήκες που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για χιονοθύελλα, καταιγίδα ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή και επικίνδυνη καιρική κατάσταση για την πόλη σας.

Το Apple News εμφανίστηκε επίσης στην εφαρμογή Stocks. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκδότες δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση της υπηρεσίας Apple News+ και αυτός θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν περισσότερα μάτια σε μια συγκεκριμένη πηγή ειδήσεων. Όσον αφορά την εφαρμογή Καιρός, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν, μπορείτε να δείτε τη σελίδα υποστήριξης που…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο