Η Apple δίνει περισσότερο χρόνο στους developers για να ενημερώσουν τις απαρχαιωμένες εφαρμογές τους

Η Apple ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά τη διαδικασία βελτιώσεων του App Store, μέσω της οποίας θα αφαιρεθούν οι απαρχαιωμένες εφαρμογές από την ψηφιακό κατάστημα της εταιρείας.

Η εταιρεία ενημέρωσε τους developers στις 22 Απριλίου ότι θα αφαιρούσε τις εφαρμογές τους από το App Store, εάν αυτές δεν ενημερώνονταν εντός 30 ημερών. Το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο δεν είναι αρκετό για τους developers -ειδικά για τους χομπίστες ή για όσους το κάνουν ως δεύτερη εργασία- και έτσι δεν μπορούν να ετοιμάσουν μια σημαντική ενημέρωση για τις εφαρμογές τους. Τώρα φαίνεται ότι η Apple αποφάσισε να επεκτείνει αυτό το deadline.

“Η Apple θέλει πάντα να βοηθά τους developers να αποκτούν και να διατηρούν ποιοτικό λογισμικό στο App Store”, δήλωσε η ίδια εταιρεία σε μια δημοσίευσή της στις 29 Απριλίου. “Γι’ αυτό οι developers μπορούν να κάνουν έφεση για την κατάργηση εφαρμογών τους. Επίσης οι developers, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έλαβαν πρόσφατα μια ειδοποίηση, θα λάβουν περισσότερο χρόνο για να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους, εάν χρειαστεί, έως και 90 ημέρες.”

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι επικοινωνεί μόνο με devs των οποίων οι…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο