Η 61χρονη με τα 17 εγγόνια παντρεύτηκε 24χρονο και έχει λογαριασμό στο Onlyfans – «Θέλουμε να κάνουμε παιδιά»

Η διαφορά ηλικίας στις σχέσεις είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετό κόσμο, όμως ένα διάσημο ζευγάρι στο TikTok φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα από τα 37 χρόνια που τους χωρίζουν, ενώ διατηρούν και λογαριασμό στο Onlyfans, όπου μοιράζονται τα «τρελά τους» βίντεο.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 61χρονη Cheryl -μητέρα επτά παιδιών ηλικίας 41 έως 29 ετών και γιαγιά με 17 εγγόνια ηλικίας από 2 έως 17 ετών- και ο 24χρονος Quran McCain από τις ΗΠΑ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ όχι μόνο σχεδιάζουν να παντρευτούν για δεύτερη φορά, αλλά και να κάνουν το επόμενο βήμα, μεγαλώνοντας την οικογένεια τους και αποκτώντας ένα παιδί.

Η Cheryl και ο Quran McCain

Οι ίδιοι έχουν γίνει διάσημοι στη σελίδα @kingqurannewpage του TikTok που έχει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ απαντούν στα κακοπροαίρετα σχόλια και τονίζουν ότι είναι μαζί από αγάπη και πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, παρά την διαφορά ηλικίας.

Η τυχαία συνάντηση και ο γάμος με τους 20.000 «καλεσμένους»

Το συγκεκριμένο ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν ο Quran McCain ήταν 15 ετών και εργάζονταν στο εστιατόριο του γιου της Cheryl στη Τζόρτζια…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο