Η 52χρονη που κυνηγά νεαρούς φοιτητές – Την αποκαλούν «αρπακτικό», «θλιβερή και αξιολύπητη»

Μια 52χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα ψάχνει για το επόμενο αγόρι – παιχνίδι της, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνει στα πανεπιστήμια για να το βρει.

Η Patsy Mennuti, η οποία στο TikTok χρησιμοποιεί το όνομα @hellacougar, μοιράστηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε σε ένα κολεγιακό πάρτι με τον φερόμενο ως 21χρονο φίλο της, ένα κλιπ με περισσότερες από 22.000 προβολές, από τον Δεκέμβριο που δημοσιεύτηκε.

Η 52χρονη δεν ντρέπεται όταν πρόκειται να βγει ραντεβού με άτομα μικρότερα από εκείνη. Προτιμά να βγαίνει με άντρες γύρω στα 20 «περιστασιακά και για σεξ».

Το κλιπ των 24 δευτερολέπτων της Mennuti δείχνει αποσπάσματα από όλη τη διάρκεια της ημέρας σε ένα από τα πολλά πάρτι αδελφότητας, που γίνονται στην Αμερική από φοιτητές, στα οποία προφανώς έχει συμμετάσχει.

Τη βλέπουμε να ποζάρει με φοιτητές με μαγιό, να κρατάει κουτάκια μπύρας, να «ατμίζει» και να χορεύει στους ήχους ξέφρενων τραγουδιών.

Όταν δεν ψάχνει για άντρες στις πανεπιστημιουπόλεις, δηλώνει ότι καταφεύγει σε εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder, μια δύσκολη διαδικασία για εκείνη. Ισχυρίζεται ότι το Tinder την έχει αποκλείσει τέσσερις φορές.

«Τα αγόρια νομίζουν ότι είμαι ψεύτικη όταν βλέπουν το προφίλ μου στο διαδίκτυο», λέει…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο