Η 47χρονη μαμά που αναρτά σέξι βίντεο στο TikTok – Η οικογένειά της όμως τα μισεί

Διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της και της αρέσει να αναρτά σέξι βίντεο στο TikTok. Η οικογένειά της όμως δεν εγκρίνει και της άσκησε πίεση να σταματήσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Για λίγο τουλάχιστον…

Η @livelifelove06 λατρεύει να ανεβάζει βίντεο στο TikTok όπου χορεύει και μοιράζεται τα «θετικά κύματα» με τους 31.500 followers της.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται να χορεύει χαρούμενη. «Γίνομαι 47 τον επόμενο μήνα και σκέφτηκα να εξασκηθώ σε ορισμένες κινήσεις στην πίστα», έγραψε.

«Αναρωτιέμαι πόσα ακόμη χρόνια μπορώ να τα καταφέρνω. Γίνομαι 47 τον επόμενο μήνα, έτσι αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να είμαι τόσο ευλύγιστη», έγραψε σε ένα άλλο βίντεο που ανάρτησε.

Η μελαχρινή είχε λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για περίπου έναν χρόνο προτού… σταματήσει τις εμφανίσεις της.

«Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο. Δεν θα αναρτήσω άλλο για πολύ καιρό», έγραψε ξαφνικά. Εξήγησε ότι η απόφασή της οφείλεται στην οικογένειά της, στην οποία δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι εμφανίζεται στην εφαρμογή, παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που εκείνη λατρεύει.

«Ειλικρινά, αυτή η εφαρμογή με έχει σώσει!», είπε. «Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς αυθεντικούς φίλους εδώ που με έχουν στηρίξει και με έχουν ανεβάσει σε δύσκολες ημέρες….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο