Η 37χρονη γιαγιά με τα 12 παιδιά: «Με μισούν γιατί έχω τόσα πολλά και δεν δουλεύω»

Η Veronika Merritt είναι 37 χρονών και έγινε για πρώτη φορά γιαγιά και ταυτόχρονα μαμά για 12η φορά! Ήταν ακόμα έφηβη, μόλις 14 ετών, όταν απέκτησε το πρώτη της παιδί, τη Victoria που είναι τώρα 22. Είναι επίσης η μαμά του 17χρονου Andrew, του 15χρονου Adam, της 14χρονης Mara, του 12χρονης Dash, της 11χρονης Darla, του 8χρονου Marvelous, της 6χρονης Martalya, της 5χρονης Amelia, της 3χρονης Delilah, του 2χρονου Donovan και του μόλις 9 εβδομάδων Modi.

H 37χρονη που καταγράφει τη ζωή της στο TikTok ανεβάζοντας διαρκώς βίντεο για τους 205.000 followers της, δήλωσε ενθουσιασμένη στο Insider που έγινε τόσο νέα γιαγιά. Έτσι θα μπορεί να βοηθάει στην ανατροφή ενός ακόμα παιδιού, το οποίο ανεβάζει τον συνολικό αριθμό ατόμων στο νοικοκυριό στους 14! Βέβαια πριν τρεις μέρες, σε μία δημοσίευσή της στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι κάποιοι στο TikTοκ κατήγγειλαν ότι είναι 13 ετών και ο λογαριασμός της διαγράφηκε, χάνοντας μεγάλο μέρος των εσόδων που βοηθούσαν στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Η Veronika, που είναι γνωστή με το ψευδώνυμο ThisMadMama, δήλωσε ότι το πρώτο της εγγόνι, η Maddilyn Rosalie, και ο μικρότερος γιος της θα μεγαλώσουν περισσότερο σαν «ξαδέρφια και όχι σαν θείος και…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο