Η 25χρονη που φοράει μασέλα τα τρία τελευταία χρόνια διχάζει το TikTok – «Φταις εσύ, γιατί έκανες ναρκωτικά»

Μια 25χρονη influencer στο TikTok έγινε viral όταν αποκάλυψε στους ακολούθους της, ότι φοράει μασέλα από την ηλικία των 22 ετών, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε με τα δόντια της.

Όπως αναφέρει η the-sun.com, τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της TikToker από τις ΗΠΑ, Alex Sandroski, έχουν πάρει «φωτιά», καθώς οι χρήστες έχουν χωριστεί σε δύο πλευρές, σχολιάζοντας την συγκεκριμένη σπάνια περίπτωση.

Η 25χρονη Alex Sandroski

Αρχικά, υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι η Alex Sandroski «ευθύνεται για το πρόβλημα που αντιμετώπισε» και ότι «δεν πρέπει να μιλάει δημόσια» ή «τουλάχιστον υπερήφανα», για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τεχνητή οδοντοστοιχία από μικρή ηλικία.

Στον αντίποδα, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν την νεαρή TikToker, τονίζοντας ότι είναι αρκετά γενναίο να μιλάς δημόσια για ένα τόσο «ιδιαίτερα σοβαρό», αλλά και «άβολο ζήτημα».

22 αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις και η μασέλα

Η Alex Sandroski σε σειρά αναρτήσεων στο TikTok, έχει εξηγήσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να χάσει όλα τα δόντια της από νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε σοβαρή έλλειψη σμάλτου, με αποτέλεσμα τα δόντια της να είναι πάντα εκτεθειμένα σε μικρόβια, ιδιαίτερα στην τερηδόνα. Μάλιστα, το πρόβλημα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο