Η 21χρονη που είναι γονιός μίας 15χρονης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κόσμο – «Οι καθηγητές της δεν με παίρνουν στα σοβαρά»

Μια 21χρονη που παρακολουθεί μαθήματα στο κολλέγιο έγινε viral στο TikTok, αφού αποκάλυψε ότι είναι γονιός ενός 15χρονου παιδιού, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κόσμο, ο οποίος τη σνομπάρει, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 21χρονη Hunter ανέφερε ότι πριν λίγες μήνες ανέλαβε την κηδεμονία της μικρής αδερφής της Gracie με δικαστική απόφαση, αφού ο πατέρας τους απεβίωσε το 2015 και η μητέρα τους πέθανε πρόσφατα.

Έκτοτε μετακόμισαν μαζί, με την ίδια να συνεχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα της, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται, ώστε να μπορεί να συντηρεί οικονομικά την αδερφή της, όπου πλέον αντιμετωπίζει ως κόρη της.

Η 21χρονη Hunter

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει προβλήματα στο σπίτι, αφού λόγω του μικρού ηλικιακού χάσματος μπορούν να έχουν μια υγιή επικοινωνία. Παρόλα αυτά, έχει σοβαρό πρόβλημα με τον κόσμο, ειδικά με τους καθηγητές του παιδιού, καθώς δεν τη λαμβάνουν σοβαρά, λόγω της ηλικίας της.

«Μερικοί άνθρωποι δεν με παίρνουν στα σοβαρά. Είμαι μια 21χρονη που μεγαλώνω μια 15χρονη και μόλις τελείωσα το γυμνάσιο πριν από τρία χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση να μοιραστεί την ιστορία της

Η Hunter ανέφερε ότι αποφάσισε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο