Η φωτογράφιση ημίγυμνων μοντέλων μέσα σε κάσα για γραφείο τελετών που προξένησε σάλο

Αυτό το γραφείο τελετών έκανε ένα σοβαρό λάθος προσλαμβάνοντας πανέμορφα μοντέλα για μια καμπάνια. Οι υπεύθυνοι του γραφείου στη Ρωσία φαίνεται ότι ήταν πολύ σίγουροι ότι το σεξ πουλάει -ακόμα και στο θάνατο- κάνοντας την διαφημιστική τους καμπάνια ίσως λίγο πιο σέξι από όσο επιτάσσει η περίσταση.

Αν κρίνουμε δηλαδή από μια φωτογράφηση στην οποία προσέλαβαν ημίγυμνα να παίρνουν καυτές πόζες και να χορεύουν γύρω από τα φέρετρα για να προωθήσουν τις υπηρεσίες του γραφείου.

Το γραφείο κηδειών στη Μόσχα αντιμετωπίζει πλέον τρομερές αντιδράσεις για την απόφασή του να στρατολογήσει καλλονές για την προώθηση των τελετών «για όλες τις κατηγορίες πολιτών» στο Instagram και στο TikTok. Αλλά κάθε διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση.

Χαμός σε Instagram και TikTok

Το κλιπ διάρκειας 42 δευτερολέπτων που χαρακτηρίστηκε «άγουστο και προσβλητικό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο δείχνει γυναίκες με εσώρουχα και γόβες να ποζάρουν σε μέσα και γύρω από φέρετρα

«Έχουμε το δικό μας προσωπικό ειδικευμένων πρακτόρων, οι οποίοι επιβλέπουν τη διοργάνωση της κηδείας σε κάθε στάδιο — από τη γραφειοκρατία μέχρι την ιεροτελεστία», σημειώνει η διαφήμιση, σύμφωνα το πρακτορείο ειδήσεων East2West.

Το βίντεο έχει προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές στο TikTok και στο Instagram…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο