Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε… μάθημα σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης


Το Ινστιτούτο Clive Davis του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης παρουσίασε το πρώτο του μάθημα για την Τέιλορ Σουίφτ, το οποίο ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου και θα συνεχιστεί έως τις 9 Μαρτίου.

To συγκεκριμένο μάθημα διδάσκεται από την Μπρίτανι Σπάνος του Rolling Stone και σκοπό έχει οι μαθητές να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργικότητα και η σύνθεση των τραγουδιών της, έχουν καταφέρει μια διαρκή παρουσία σε μια ταχέως εξελισσόμενη μουσική βιομηχανία.

Θα μάθουν επίσης για την κληρονομιά των τραγουδοποιών της ποπ και της κάντρι που έχουν επηρεάσει τη Σουίφτ, πώς οι συζητήσεις για τη νεολαία αξιοποιούνται στα μέσα ενημέρωσης και τη μουσική και θα αναπτύξουν περισσότερο την καλλιτεχνική τους εκτίμηση, την κριτική σκέψη, την έρευνα αλλά και τις δεξιότητες γραφής.

To Clive Davis έχει ζητήσει από τη διάσημη σταρ να συμμετέχει σε κάποιο μάθημα,…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο