Η συμβουλή μιας TikToker για το πώς θα πετύχει ένα swinging – «Είναι οκ να θες περισσότερα στο κρεβάτι σου»

«Είναι οκ να θες περισσότερα από την σχέση σου και στο κρεβάτι σου». Αυτό είναι το μότο μίας 29χρονης μητέρας η οποία έχει γίνει σταρ στο TikTok και θεωρείται πρέσβειρα της ανταλλαγής παρτενέρ μεταξύ ζευγαριών (το λεγόμενο swinging). Μια μαμά που κοιμάται με άλλα ζευγάρια ενώ τα παιδιά της είναι στο σχολείο, δημιούργησε έναν ιστότοπο.

Η 29χρονη, γνωστή ως Vista Wife, λέει ότι κάνει σεξ με άλλα ζευγάρια ενώ τα παιδιά της κοιμούνται και τώρα βοηθά τους άλλους να κάνουν πιο πικάντικη τη σεξουαλική τους ζωή.

Η πρέσβειρα του swinging χρησιμοποίησε τα κέρδη που αποκόμισε από τη σελίδα της στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τη νέα της συμβουλευτική υπηρεσία.

Είπε στην Daily Star: «Είναι κατάλληλο για ζευγάρια και singles που σκέφτονται να ασχοληθούν με τον αυτόν τον τρόπο ζωής. Είναι γεμάτο πληροφορίες που περνούν από το μυαλό σας όταν σκέφτεστε να έχετε μεγαλύτερη ποικιλία στο υπνοδωμάτιο. Πολλά από τα άρθρα καλύπτουν τα πρέπει και τα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αρχίζετε να κάνετε swing και επίσης πώς να χειρίζεστε τα συναισθήματα και ακόμη και να προσεγγίζετε το θέμα με τον σύντροφό σας».

Και ποια είναι η βασική συμβουλή της; «Μην το κάνετε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο