Η στιγμή που TikToker βρίσκει φριχτό θάνατο – Ο γερανός που χειριζόταν η 31χρονη έπεσε στο έδαφος

Μία χειρίστρια γερανού και ανερχόμενο αστέρι του TikTok, πέθανε κατά τη διάρκεια φρικτού δυστυχήματος που καταγράφηκε σε βίντεο και έγινε πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη ενώ η 31χρονη Elvira Demidova χρησιμοποιούσε γερανό για να φορτώσει ένα δέμα με προορισμό το Tymen, έναν σημαντικό κόμβο πετρελαίου στη Σιβηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του East2West News, ο δυνατός άνεμος προκάλεσε την ανατροπή της καμπίνας που βρισκόταν 40 πόδια πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών να βρει τραγικό θάνατο μετά την πρόσκρουση.

Στο βίντεο των 40 δευτερολέπτων, που ανέβηκε από τη ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα 72 RU, τα μηχανήματα φαίνονται να ταλανίζονται από τους θυελλώδης ανέμους που έπνεαν εκείνη την ημέρα στο εργοτάξιο, με το γάντζο ανύψωσης να πέφτει και να εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμά του. Ο γερανός που χειριζόταν η άτυχη εργάτρια, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο μετά την πρόσκρουση στο έδαφος.

Πριν από το θάνατό της, η Demidova είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 41.000 followers στο TikTok, αναρτώντας ιστορίες για την καθημερινή της ζωή ως χειρίστρια γερανού, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο λογαριασμός της φαίνεται…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο