Η στιγμή που γυναίκα πηδά από κινούμενο αυτοκίνητο επειδή ο άντρας της την κακοποιεί

Η κάμερα στο αυτοκίνητο ενός άντρα στο Τέξας των ΗΠΑ κατέγραψε τις δραματικές στιγμές που μια γυναίκα πήδηξε από κινούμενο όχημα επειδή ο σύζυγός της φερόταν να την κακοποιεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένη Τρίτης σε έναν αυτοκινητόδρομο, την ώρα που ο Michael Shackelford είχε μόλις τελειώσει από μια δουλειά που είχε στην τράπεζα.

Η κάμερα στο αυτοκίνητο του Shackelford κατέγραψε το βίντεο, το οποίο έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι στο TikTok. Όπως έγινε γνωστό, μια γυναίκα τον παρακαλούσε να τη βοηθήσει και ξαφνικά η πόρτα του αυτοκινήτου άνοιξε και η γυναίκα πετάχτηκε έξω από αυτό.

Ο Shackelford είπε σε δηλώσεις του πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έτσι ακολούθησε το αυτοκίνητο από απόσταση ασφαλείας. «Την είδα να ουρλιάζει και ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ακολούθησε για κάποιο διάστημα το όχημα, ενώ την ίδια ώρα εξιστορούσε όλες τις εξελίξεις στην αστυνομία, την οποία είχε καλέσει στο τηλέφωνο.

«Ουρλιάζει και κλωτσά μέσα στο αμάξι. Προσπαθεί να βγει έξω από το αμάξι», ούρλιαξε στο βίντεο.

Τελικά η γυναίκα πηδά από το κινούμενο αυτοκίνητο και βρίσκεται στον δρόμο, την ώρα που ο Shackelford φωνάζει: «Κυρία, μπείτε στο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο