Η σταρ του TikTok και η «αίρεση» που της έχει κάνει πλύση εγκεφάλου – Τι καταγγέλλει η οικογένειά της

Η Miranda Derrick έγινε γνωστή μέσα από έναν λογαριασμό που έφτιαξε μαζί με την αδερφή της, Melanie Wilking και έχει σήμερα πάνω από 830.000 followers στο TikTok. Τα δύο κορίτσια έγιναν γνωστά για τους χορούς τους, όμως το 2021 τα δύο κορίτσια «τα έσπασαν» και η Miranda υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία δημοσίων σχέσεων 7Μ. Όμως, η οικογένεια της 25χρονης καταγγέλλει ότι η κόρη τους «κρατείται αιχμάλωτη» από μία αίρεση, που κρύβεται πίσω από τη 7Μ.

Η εταιρεία, όπως αναφέρει η New York Post, δημιουργήθηκε από τον πρώην ιδρυτή της Shekinah Church, Robert Shinn, ο οποίος το 2009 βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση από το πρώην μέλος της εκκλησίας, Lydia Chung, η οποία κατήγγειλε ότι την απομάκρυνε από την οικογένειά της, της έκανε πλύση εγκεφάλου και την εξαπάτησε αφαιρώντας της περιουσία και κεφάλαια αξίας 3,8 εκατ. δολαρίων.

«Μας στοιχειώνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ήταν σίγουρα ο πιο δύσκολος χρόνος της ζωής μου» δήλωσε η Melanie, μαζί με την οικογένειά της, σε συνέντευξή της στους Times UK. «Η Μιράντα είναι μέλος μιας θρησκευτικής ομάδας και δεν της επιτρέπεται να μας μιλάει» καταγγέλλει η οικογένειά της, κατηγορώντας τον Robert Shinn ότι της έκανε πλύση εγκεφάλου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο