Η πληθωρική δασκάλα που αναγκάζεται να μπλοκάρει «ενοχλητικούς» μπαμπάδες στο TikTok

Μια δασκάλα δημοτικού σχολείου από το Μεξικό λέει ότι αναγκάστηκε να μπλοκάρει online τους «ενοχλητικούς» μπαμπάς των μαθητών της που την ακολουθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Diana Laura Castañeda διδάσκει μαθητές της πρώτης τάξης στη Γουαδαλαχάρα και επίσης μοιράζεται με τους 426.000 ακολούθους της στο TikTok και τους 69.000 θαυμαστές της στο Instagram πόζες με σέξι ρούχα και βίντεο με χορούς.

Η πληθωρική 26χρονη μελαχρινή μπήκε στο TikTok το 2018, αλλά μόνο όταν βαρέθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 άρχισε να αναρτά πραγματικά περιεχόμενο. Οι followers της – και οι μαθητές της – το πρόσεξαν.

«Οι μαθητές μου είναι πολύ μικροί για να γνωρίζουν κάτι για το TikTok, αλλά πέρυσι δίδαξα μαθητές της τρίτης τάξης που είναι λίγο μεγαλύτεροι και μου είπαν ότι με είδαν στο TikTok», δήλωσε η Castañeda στο Jam Press.

«Είπαν επίσης ότι αισθάνονται πολύ περήφανοι που έχουν μια τόσο διάσημη και όμορφη δασκάλα. Κάποιοι από αυτούς μου ζήτησαν ακόμη και αυτόγραφο», σύμφωνα με την ίδια.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι η καριέρα της και η διαδικτυακή της παρουσία ήρθαν σε σύγκρουση όταν οι μπαμπάδες των μαθητών της άρχισαν να την ενοχλούν με σχόλια στις αναρτήσεις της.

«Υπήρχαν κάποιοι γονείς που μου είπαν…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο