Η παγκόσμια αγορά εφαρμογών συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς η πανδημία εξασθενεί


(Photo: Rob Hampson/Unsplash)

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο χρόνος που ξοδεύουμε χρησιμοποιώντας smartphone έχει αυξηθεί δραματικά.

Νέα δεδομένα από το Q2 Regional Market Index Report της AppAnnie δείχνουν ότι η παγκόσμια αγορά εφαρμογών ανθεί, σπάζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών για δαπάνες φτάνοντας τα 34 δισεκατομμύρια δολάρια. Το δεύτερο τρίμηνο του 2021 ήταν 7 δισεκατομμύρια δολάρια υψηλότερα από ότι πέρυσι και 2 δισεκατομμύρια δολάρια υψηλότερα από το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Ενώ τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι ο μέσος χρόνος που αφιερώνεται σε εφαρμογές είναι περίπου ο ίδιος με τον προηγούμενο χρόνο, είναι σημαντικά υψηλότερος από τα επίπεδα πριν από την πανδημία το 2019. Από το δεύτερο τρίμηνο του 2019, έχει σημειωθεί αύξηση κατά 20% του χρόνου που αφιερώνεται σε εφαρμογές στις ΗΠΑ. Οι χρήστες ξοδεύουν κατά μέσο όρο λιγότερο από τέσσερις ώρες την ημέρα στις κινητές συσκευές τους. Ωστόσο, καμία από τις εφαρμογές στις ΗΠΑ για το 2ο τρίμηνο του 2021 δεν έχει άμεση συσχέτιση με το COVID-19. Αντ ‘αυτού, το Picture This έρχεται στην κορυφή, το οποίο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο