Η μεταμόρφωση μιας γυναίκας μετά από χρόνια bullying για το βάρος της

Μετά από χρόνια bullying, η personal trainer Natalia Masterman από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ αποφάσισε να αλλάξει διατροφή και τρόπο ζωής, με αποτέλεσμα να χάσει 40 κιλά. Η αγνώριστη πλέον 28χρονη εντυπωσιάζει το ίντερνετ με τη μεταμόρφωσή της, η οποία έγινε μέσα σε έναν χρόνο, όπως λέει.

«Είχα μια στιγμή που δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα και αποφάσισα να μην επιστρέψω ξανά στις συνήθειες που με έβλαπταν», δήλωσε η ίδια στο Jam Press. Κι ενώ η δίαιτά της ήταν «απολύτως φριχτή», παραδέχτηκε ότι είχε μια μέρα που έτρωγε «κανονικά», μετά κατανάλωνε «χιλιάδες θερμίδες» τη νύχτα.

Πλέον η διατροφή της «ποικίλλει» ανάλογα με τους στόχους της, αν θέλει δηλαδή να αυξήσει τη μυϊκή της μάζα ή να περιορίσει το σωματικό λίπος. «Κάποιες φορές, τρώω μια μπάρα, ένα μπέιγκελ ή ένα μπισκότο αν θέλω γλυκό, όμως τρώω μια μικρή ποσότητα αυτών των τροφών».

Πριν την απώλεια του βάρους της, η Masterman δεν ακολουθούσε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, όμως πλέον ασκείται σχεδόν κάθε μέρα. «Λατρεύω που πια δεν με αγχώνει το να φοράω ένα μπικίνι και το να ψωνίζω νέα ρούχα δεν με στρεσάρει πλέον», είπε.

«Δεν υπάρχει η τέλεια εικόνα του σώματος, όμως μπορώ να πω με χαρά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο