Η κόρη του συντρόφου της είναι μόλις έναν χρόνο μικρότερή της

Εκείνη είναι μια 21χρονη σερβιτόρα και ο αρραβωνιαστικός της είναι 43 ετών. Εκείνος έχει μάλιστα μια κόρη που είναι μόλις έναν χρόνο μικρότερή της.

Η ασυνήθιστη σχέση της Iyah, με έδρα της ΗΠΑ, της έχει εξασφαλίσει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers. Μιλώντας στο κανάλι τους στο YouTube, ο Rafal, ο οποίος έχει μια 20χρονη κόρη, την Celine, ομολόγησε ότι πίστευε πως η Iyah ήταν μεγαλύτερη όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα μπαρ το 2019.

«Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη γιατί ήταν έξω σε ένα μπαρ, αλλά δεν ήταν», είπε για τη Iyah, η οποία με τη σειρά της σημείωσε: «Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, απλώς αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Δούλευα ως σερβιτόρα και βλέπω αυτόν τον τύπο να με κοιτά επίμονα».

Ο Rafal διέκοψε: «Ήταν το μοναδικό χαριτωμένο κορίτσι στον χώρο. Έτσι σκέφτηκα αν την κοιτάξω επίμονα για αρκετή ώρα θα τραβήξω την προσοχή της και θα έρθει στο σημείο που βρίσκομαι».

«Επιτέλους ήρθα και αρχίσαμε να μιλάμε και ξεκάθαρα δεν ήθελε κάτι από εμένα», συνέχισε η Iyah.

Μίλησαν όλη νύχτα και στο τέλος της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Την επόμενη ημέρα πήγε στο σπίτι του και «έκτοτε…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο