Η ιστορία που μοιάζει με «10η εντολή» – Σχεδίαζε να δολοφονήσει τη φίλη της για να κλέψει το μωρό της

Μια απίστευτη ιστορία φρίκης που μοιάζει βγαλμένη από ταινία, ισχυρίστηκε ότι έζησε μια έγκυος με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, καθώς ανέφερε ότι η νέα φίλη της, στη πραγματικότητα ήθελε να την δολοφονήσει και να κλέψει το μωρό της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 29χρονη πλέον Angelique Robledo ανέφερε ότι στην ηλικία των 18 ετών έμεινε έγκυος και μέσω κοινών γνωστών γνώρισε την συνομήλικη Kassandra Toruga, που ανέφερε πως ήταν κι εκείνη έγκυος και μάλιστα στον ίδιο μήνα.

Αμέσως ξεκίνησαν να μιλάνε, μέχρι που βγήκαν για πρώτη φορά σε ένα κατάστημα παιδικών ειδών, με την Angelique να αγοράζει πράγματα για το baby shower που ετοίμαζε. Έκτοτε, οι δύο γυναίκες δεν συναντήθηκαν για δύο εβδομάδες, μέχρι που η Kassandra πήγε στο σπίτι της φίλης της, ενώ έλειπε ο σύντροφος της δεύτερης στη δουλειά.

Η Angelique Robledo

Όπως αναφέρει, η 29χρονη, τότε η 18χρονη «έφτασε με μια μεγάλη τσάντα και της άνοιξε την πόρτα η μαμά μου, που ήταν στο σπίτι. Περάσαμε την μέρα κουβεντιάζοντας, όμως αισθανόμουν κάπως περίεργα». Έτσι, πήγε με την μητέρα της στη κουζίνα και μίλησε για το προαίσθημα της και τόνισε πως ενώ…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο