Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 13 επιβεβαιώθηκε για τις 14 Σεπτεμ

Μετά από πολλές εικασίες, γνωρίζουμε τώρα με βεβαιότητα ότι η Apple φιλοξενεί μια εκδήλωση στις 14 Σεπτεμβρίου στις 10:00 PT / 1pm ET / 6pm BST και είναι πολύ πιθανό να είναι το ντεμπούτο του iPhone 13.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο