Η Ζιζέλ χώρισε τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ

 «Η Ζιζέλ έχει σεξουαλικές ορμές και είχε πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της» τονίζουν άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού

Δεδομένος θεωρείται λίγο πολύ ο χωρισμός των Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι, αφού πριν από λίγες ημέρες προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Αυτές και άλλες πληροφορίες από γνωστά πρακτορεία ειδήσεων, δεν έχουν διαψευστεί από καμία πλευρά, ούτε του μοντέλου, ούτε και του αθλητή.

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.
zizel_brady_xr

30 ? true : false; var REFRESH_KEY = ‘refreshOnView’; var REFRESH_VALUE = autoRefresh ? ‘yes’ : ‘no’; if (sizes) { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()) .defineSizeMapping(getSizeMapping(googletag, sizes)); } else { definedSlot = googletag.defineSlot(code, size, divId) .setTargeting(REFRESH_KEY, REFRESH_VALUE) .addService(googletag.pubads()); } if (autoRefresh)…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο