Η εφαρμογή Airbnb πλέον περιλαμβάνει λειτουργία Wi-Fi Speed Test

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες υιοθετούν ευέλικτη πολιτική εργασίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουν όλοι αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Γι’ αυτό τον λόγο η Airbnb αυτή την εβδομάδα παρουσίασε ένα Wi-Fi speed test για τους οικοδεσπότες.

“Το να μπορείς να προσδιορίσεις την ταχύτητα Wi-Fi ενός καταλύματος προς ενοικίαση πριν κάνεις κράτηση είναι μία απαραίτητη λειτουργία για τους ψηφιακούς νομάδες, όσους εργάζονται εξ αποστάσεως, τους μαθητές του δρόμου, οικογένειες που ταξιδεύουν, gamers και δημιουργούς” ανακοίνωσε η εταιρεία στο ιστολόγιό της.

Η Airbnb επιτρέπει ήδη στους οικοδεσπότες να προσθέσουν χειροκίνητα την ταχύτητα Wi-Fi στις διαδικτυακές τους καταχωρίσεις – με την προϋπόθεση ότι έχουν την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι τις δοκιμές. Η νέα λύση της εταιρείας όμως, επιτρέπει και στους χρήστες να μετρούν ταχύτητες χωρίς να εγκαταλείπουν την εφαρμογή.

Airbnb Wi-Fi speed test

Για να δείτε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας, μεταβείτε στον λογαριασμό φιλοξενίας Airbnb, ανοίξτε τα Listings και επιλέξτε την κατάλληλη καταχώριση. Από εκεί πρέπει να μεταβείτε στο μενού About the listing >…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο