Η εφαρμογή Ρολόι της Google για Android έχει προσωρινά μπει “σε σίγαση” από το Spotify

Η εφαρμογή Ρολόι της Google για συσκευές Android παρουσίασε πρόσφατα μια υψηλή εισροή κριτικών ενός αστεριού στο Play Store, επειδή τα ξυπνητήρια της παραμένουν μυστηριωδώς σιωπηλά. Αλλά φαίνεται ότι η αιτία δεν είναι η ίδια η εφαρμογή, αλλά η πηγή του ήχου.

Συνήθως, όταν ρυθμίζετε ένα ξυπνητήρι στην εφαρμογή Ρολογιού, αναπαράγει ήχο όταν ενεργοποιείται, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πλέον για ορισμένους χρήστες. Όπως αναφέρει το Liliputing, ο ένοχος φαίνεται να είναι το Spotify, και πιο συγκεκριμένα, κάθε ξυπνητήρι/ειδοποίηση που χρησιμοποιεί το Spotify για την πηγή του ήχου για την αναπαραγωγή του.

Η Google γνωρίζει το πρόβλημα και εργάζεται για να βρει μια επίλυση, αλλά προς το παρόν συνιστάται στους χρήστες Android να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Spotify για ήχους ειδοποιήσεων. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ήχο από την συσκευή ενώ περιμένετε να κυκλοφορήσει λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όποιος δεν συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Spotify με αυτήν την ιδιότητα, μάλλον είναι χαρούμενος που δεν είχε ακούσει για τη λειτουργία, αν και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018.

Σύμφωνα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο