Η «ετικέτα» που βάζουν οι σωματέμποροι στα υποψήφια θύματα – Πατέρας το βρήκε στο αμάξι της κόρης του

Ένας άνδρας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου μέσω βίντεο που ανέβασε στο TikTok, καθώς ισχυρίστηκε ότι βρήκε ένα tie wrap δεμένο στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου της κόρης του, τονίζοντας πως είναι πρακτική που χρησιμοποιούν οι σωματέμποροι για να μαρκάρουν υποψήφια θύματα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ο χρηστής με το όνομα @boogeyman0302 μοιράστηκε ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα, τονίζοντας πως «ακούστε λοιπόν. Δεν με νοιάζει αν συμφωνείτε με πολλά από τα βίντεο μου ή όχι. Αλλά σίγουρα θέλω να δώσετε προσοχή σε αυτό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του εργάζεται μέχρι αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα να φεύγει από τη δουλειά στις τρεις τα ξημερώματα και να χρειάζεται περίπου μια ώρα μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι της. Μια μέρα λοιπόν, παρατήρησε ένα tie wrap που ήταν δεμένο στην πίσω πόρτα του συνοδηγού και το έκοψε χωρίς να δώσει σημασία, μέχρι που το βρήκε ξανά δεμένο για τρεις συνεχόμενες μέρες.

Έτσι, ρώτησε την κόρη του αν γνώριζε κάτι και όταν δήλωσε άγνοια, εκείνος απευθύνθηκε στον αδερφό του, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός.

«Αυτό είναι το τρίτο πρωί στη σειρά που βρήκα ένα από αυτά στο αυτοκίνητό της…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο