Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Χειμώνας έρχεται, ο καιρός αλλάζει και πολλά ζευγάρια μπορεί να μπουν στον πειρασμό να… ζεστάνουν την κατάσταση στο υπνοδωμάτιο. Ή όπου αλλού τους βολεύει τέλος πάντων. Όσο υπέροχο και απολαυστικό να είναι το σεξ όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε. Ένας λάθος χειρισμός και μπορεί να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Και δεν τα λέμε εμείς αυτά αλλά η επιστήμη.

Εν προκειμένων τα λέει ένας χειρούργος από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος έχει γίνει viral στο ΤικΤοκ με τα απολαυστικά του βίντεο στα οποία εξηγεί με χιουμοριστικό τρόπο διάφορα ιατρικά ζητήματα. Και γενικά λύνει απορίες.

Ο χειρούργος Δρ. Karan Raj ο οποίος έχει 4,3 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok, λέει ότι η «ανάποδη καουμπόισα» (σ.σ. το αγγλικό »reverse cowgirl» είναι πιο δόκιμος όρος) είναι η «πιο επικίνδυνη σεξουαλική θέση στον κόσμο». Και αυτό γιατί το πέος ενός άντρα μπορεί να γλιστρήσει και να συντριβεί από το ηβικό οστό της συντρόφου του κατά τη διάρκεια της πράξης. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο η συγκεκριμένη στάση ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων κατάγματος πέους παγκοσμίως. Οι λεπτοί χειρισμοί που λέγαμε παραπάνω.

reverse cowgirl

Το βίντεο με τα 2,1 εκατομμύρια views

Σε ένα viral βίντεο που έχει…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο