Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή του Steam για κινητά τηλέφωνα είναι τώρα διαθέσιμη

(Credit: Valve Corporation)

Η Valve ολοκλήρωσε και επίσημα τις δοκιμές της επανασχεδιασμένης εφαρμογής Steam για κινητά, και πλέον όλοι μπορούν να τη κατεβάσουν.

Τον Αύγουστο, όταν η Valve ζήτησε beta testers, είπε: “Το 2015 τηλεφώνησε και θέλει πίσω την εφαρμογή του”, εξηγώντας γιατί η εφαρμογή του Steam χρειαζόταν απεγνωσμένα μια ενημέρωση. Τώρα, έχουμε πια τη δυνατότητα να δούμε πώς μοιάζει ο νέος σχεδιασμός και είναι αρκετά εντυπωσιακός.

Πρώτο και σημαντικότερο, η ασφάλεια έχει ενισχυθεί. Πλέον χρησιμοποιείται βελτιωμένος έλεγχος ταυτοποίησης, όπως παρέχει τη δυνατότητα χρήσης QR κωδικού για είσοδο, αντί για εισαγωγή κωδικού πρόσβασης. Υπάρχει επίσης μια διαδικασία επιβεβαίωσης εισόδου, η οποία σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε τους κανονικούς τρόπους εισόδους σας στο Steam πατώντας απλά “έγκριση” ή “άρνηση” μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να διαχειριστείτε ποιες συσκευές έχουν εξουσιοδότηση πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο Steam.

Η Valve διευκόλυνε και την πρόσβαση στο Steam Library μέσα από την εφαρμογή, παράλληλα με την πρόσβαση στο ψηφιακό κατάστημα (με μια νέα εμπειρία περιήγησης βελτιστοποιημένη για κινητά), στην κοινότητα και στις ενότητες των ειδήσεων….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο