Η εξομολόγηση του Καράογλου για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Kανένας μας δεν είναι άτρωτος»

Θεόδωρος Καράογλου: Αφαίρεσε τον όγκο μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του γιου του

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook, γνωστοποιώντας ότι τον Αύγουστο διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο στο δεξί μαστό.

Ο κ. Καράογλου σημειώνει πως χειρουργήθηκε, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του γιου του, και πως «όλα πήγαν καλά». Τονίζει, επίσης, πως «φυσικά, απαιτείται προληπτικός έλεγχος σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Όμως η διδαχή του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισα είναι ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Θεόδωρου Καράογλου:

«Στη ζωή μου έχω μάθει να σας κοιτάζω κατάματα και να λέω μονάχα αλήθειες, όσο οδυνηρές ή πικρές κι αν είναι… Γι’ αυτό μοιράζομαι μαζί σας ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα και κλήθηκα να διαχειριστώ λίγες ημέρες πριν το γάμο του γιου μου, Γιώργου.

Είναι αλήθεια πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Στις 23 Αυγούστου, ο φύλακας-άγγελος μου, η Γιώτα μου, παρατήρησε στο στήθος μου μια έλξη της δεξιάς θηλής. Επέμεινε να εξεταστώ αμέσως και ευγνωμονώ τον Θεό που την άκουσα.

Η διάγνωση ήταν «πρώιμος καρκίνος στο δεξί μαστό». Η…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο