Η ειδικευόμενη γιατρός με τη διπλή ζωή – Το πρωί στο νοσοκομείο, το βράδυ με μπικίνι σε rave πάρτι

Μια νεαρή ειδικευόμενη γιατρός ζει διπλή ζωή και κανείς δεν το περιμένει, αφού το πρωί φοράει λευκή ρόμπα και εργάζεται σε νοσοκομείο, ενώ το βράδυ βάζει μπικίνι και πηγαίνει σε rave πάρτι που χωρεύει ξέφρενα.

Η Julia Pakey σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok κι έχει ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο προβολές αποκαλύπτει το lifestyle που ακολουθεί και επιδεικνύει τις κινήσεις στον χορό, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

«Η βάρδια 9-5 και ο πραγματικός εαυτός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και έδειξε ένα στιγμιότυπο, που χορεύει ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, φορώντας ένα ροζ μπικίνι με διάφανο λευκό παντελόνι.

Τα σχόλια έχουν πέσει «βροχή» και πολλοί έχουν μείνει άναυδοι με την ιστορία της, αφού ορισμένοι θεωρούν πως είναι ψεύτικη, άλλοι την επικροτούν, ενώ πολλοί τονίζουν πως πρέπει να προσέχει τι δημοσιοποιεί, αφού μπορεί να απολυθεί.

«Δάσκαλοι που έχουν δημοσιεύσει λιγότερα έχουν χάσει τη δουλειά τους για αυτό», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «η ζωή έχει να κάνει με την ισορροπία».

«Προσέχετε τους επαγγελματίες υγείας που διασκεδάζουν!!! Όλοι σας αξίζετε ευτυχία», ανέφερε ένα άλλο άτομο, ενώ ένα άλλο σημείωσε πως «θα εμπιστευόμουν τη ζωή μου στα χέρια αυτής της γιατρού, έστω κι αν είναι ειδικευόμενη».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο