Η γυναίκα που δεν μπορούσε να πάει τουαλέτα για έναν μήνα – Η ασθένεια μυστήριο και τα βίντεο στο TikTok

Όταν η Cherine Docherty ξύπνησε στη μέση της νύχτας με τον σάκο κολοστομίας να ξεχειλίζει από τα κόπρανα ήταν διαλυμένη ψυχολογικά, μπερδεμένη και αναστατωμένη. Μόλις πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς δεν μπορούσε να ενεργηθεί. Οι γιατροί άνοιξαν μια μικρή τρύπα στην κοιλιά της, οδήγησαν εκεί την άκρη του παχέος εντέρου και προσάρμοσαν τον σάκο. Όμως σε μια τέτοια περίπτωση ο ασθενής δεν μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του εντέρου και έτσι μπορούν να συμβούν ατυχήματα σαν αυτό που είχε η νεαρή κοπέλα.

Αυτή ήταν μία από τις πολλές εμπειρίες που μοιράστηκε στο TikTok με τους σχεδόν 244.000 ακολούθους της, σε μια προσπάθεια να περιγράψει τη δυσκολία που αντιμετώπιζε και να δώσει κουράγιο σε όσους πέρναγαν το ίδιο. Ξεκίνησε τα βίντεο τον περασμένο Φεβρουάριο όταν άρχισε να μην μπορεί να πηγαίνει στην τουαλέτα. Δεν μιλάμε όμως για μία και δύο μέρες, αλλά για διαστήματα που έφταναν και ξεπερνούσαν τον μήνα, με την κοιλιά της να είναι τόσο πρησμένη που έμοιαζε με σχεδόν 8 μηνών έγκυος.

Η Docherty αναγκαζόταν να πηγαίνει στο νοσοκομείο κάθε 3-4 εβδομάδες για την χορήγηση φαρμάκων, που όμως μετά από μερικούς μήνες σταμάτησαν να λειτουργούν. Όσες φορές και αν την είδαν οι γιατροί…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο