Η γυναίκα με τη σπάνια πάθηση και τα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται online – «Είμαι όμορφη για την οικογένειά μου»

Η Lauren Behanna είναι 27 ετών και θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα για τη σπάνια πάθηση που την ταλαιπωρεί και αυτό παρά τα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται online για την εμφάνισή της. Η γυναίκα ζει στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ με τον άντρα της και την 7χρονη κόρη τους creator. Και οι δύο της υπενθυμίζουν διαρκώς πόσο όμορφη είναι…

Η Behanna γεννήθηκε με συγγενές μυασθενικό σύνδρομο (congenital myasthenic syndrome), κάτι που η ίδια περιγράφει ως «μια κατάσταση μυϊκής αδυναμίας που μοιάζει με σκλήρυνση κατά πλάκας – αλλά η αδυναμία δεν συμβαίνει σταδιακά». Ως μωρό, η Behanna πέρασε τον πρώτο της χρόνο παλεύοντας για τη ζωή της στο νοσοκομείο, αλλά δεν περίμενε να ζήσει πέρα από τα πρώτα της γενέθλια.

Η πάθηση έχει προκαλέσει επιμήκυνση στο πρόσωπό της, κάτι που προκαλεί τα περισσότερα κακεντρεχή σχόλια στο διαδίκτυο, με τα τρολς να τη συγκρίνουν με ήρωες από καρτούν.

«Όλοι κοιτάζουν επίμονα, αλλά δεν τους δίνω σημασία. Αντί να προσπαθήσω να ξεφύγω από το προφανές, επιλέγω να εκπαιδεύσω άλλους για την πάθησή μου», λέει.

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, η Behanna χρησιμοποιεί κάθε δευτερόλεπτο της ζωής της για να προσφέρει στήριξη σε άλλους. Έχει γίνει viral στο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο