Η γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το σέξι ντύσιμό της: «Είμαι ντυμένη. Απλώς δεν της αρέσει το στιλ μου»

Η γειτόνισσά της κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με… μικροσκοπικά ρούχα. Όταν εκείνοι έφτασαν στην πόρτα της, τους απάντησε ότι «της επιτρέπεται να υπάρχει και να είναι καυτή». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μέσω TikTok η 1mperatix.

«Θα συνεχίσω να το κάνω», λέει στον αστυνομικό στο βίντεο που ανάρτησε. «Είμαι ντυμένη. Απλώς δεν της αρέσει το στιλ μου», συνεχίζει.

Η TikToker, η οποία φορά ένα κοντό μπλουζάκι, τζιν σορτσάκι και μπότες, υποστηρίζει ότι το θέμα δεν είναι τα ρούχα της. «Της είπα: Το σώμα μου σε προσβάλλει και αυτό είναι το θέμα. Δεν ξέρω τι περιμένει από εσάς».

Οι άλλοι χρήστες που είδαν το βίντεο δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι όντως η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια τέτοια κλήση. «Σοβαρά τώρα; Ήρθαν;», αναρωτήθηκε κάποιος.

Η TikToker αποκάλυψε στη συνέχεια ότι «ο μόνος λόγος» που ήρθαν οι αστυνομικοί στην πόρτα της ήταν γιατί η γειτόνισσά της «είπε ψέματα» και υποστήριξε ότι βρισκόταν στην ιδιοκτησία της.

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε το ντύσιμό της που προκάλεσε τον χαμό, με εκατοντάδες σχολιαστές να λένε ότι η γειτόνισσα ξεπέρασε κάθε όριο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο